Για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, με έναν 54χρονο άνδρα, μετά από έντονο καυγά, να κλειδώνει σε δωμάτιο τη 77χρονη μητέρα του.
Όπως έκανε γνωστό το neakriti.gr για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο, ο άνδρας κλείδωσε τη μητέρα του σε δωμάτιο, ενώ δεν την άφηνε να βγει για περίπου μία ώρα.
Η ηλικιωμένη, στην προσπάθειά της να δραπετεύσει, κατάφερε να σπάσει ένα τζάμι της πόρτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 54χρονου.
Αστυνομικός στην πορεία για Παλαιστίνη και Madleen: «Το Ισραήλ έπρεπε να βουλιάξει το πλοίο»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Αυξάνει τη δύναμή της η ΝΔ - Η τάση σε πιθανό κόμμα Αλέξη Τσίπρα
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.