Επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Εξάρχεια, ανάμεσα σε ομάδα αγνώστων και άνδρες των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 01:02, στη συμβολή των οδών Μεταξά και Θεμιστοκλέους, οι άγνωστοι εκτόξευσαν πέντε μολότοφ προς την αστυνομική δύναμη.
Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε μία προσαγωγή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προέκυψε εμπλοκή του προσαχθέντα και αφέθηκε ελεύθερος.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.