Μενού
pispirigkou
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ένταση άρχισε σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η διαδικασία για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης κατά της προέδρου της έδρας.

Η σημερινή συνεδρίαση είναι επεισοδιακή, με το δικαστήριο να επιστρέφει ύστερα από 20 λεπτά, αντί για 10 λεπτά, μετά το αίτημα του Αλέξη Κούγια. Μάλιστα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφερόμενος στην Πρόεδρο της έδρας, είπε πως «απαγορεύω (σ.σ. στην κατηγορούμενη) να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται. Εγώ είμαι ο Θεός της».

Η Πρόεδρος της έδρας, απαντώντας, είπε πως «τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο».

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Η ένταση Κούγια - Προέδρου

  • Πρόεδρος: «Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της»
  • Κούγιας: «Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται, έχω υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο».
  • Πρόεδρος: «Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο».

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Το αίτημα Κούγια

Εξελίξεις στη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η απολογία της οποίας ξεκινάει σήμερα, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας υποβάλει αίτηση εξαιρέσεως στο πρόσωπο της προέδρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτήν την ώρα το δικαστήριο έχει διακόψει τη συνεδρίασή του προκειμένου ο κ. Κούγιας να υποβάλει και γραπτώς το αίτημα στη δίκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ξεκινάει η απολογία της 35χρονης κατηγορούμενης μητέρας ενώπιον των δικαστών του ΜΟΔ και να απαντήσει στις δύο βαριές κατηγορίες που τής καταλογίζονται για πράξεις που έκανε σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε επίσης:

Η έκπληξη των Γερμανών στον Μητσοτάκη, ο παίκτης ριάλιτι Κασσελάκης και ο «σκασμένος» βουλευτής

Οι «άρχοντες της αθηναϊκής νύχτας» που έφτασαν στην οικονομική κατάρρευση

Παρουσιάστρια δημοσίευσε κατά λάθος γυμνό βίντεο - «Ξέχασα ότι υπήρχαν καθρέφτες»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA