Μενού
parelasi trikala
Ένταση στην παρέλαση στα Τρίκαλα | thesstoday.gr
  • Α-
  • Α+

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα καθώς σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών και στελεχών του Ελληνικού Στρατού λίγο πριν την ολοκλήρωσή της.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, όλα άρχισαν όταν υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού ξεκίνησαν τη διαδικασία για την απόδοση τιμών προς την εξέδρα των επισήμων.

Αυτό ήταν κάτι που πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών, καθώς και το γεγονός ότι νωρίτερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με υψηλόβαθμα στελέχη που επιχειρούσαν στον τόπο της τραγωδίας λίγες ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων, κόρναραν μπροστά από την εξέδρα.

Τότε κινήθηκαν προς το μέρος τους, ενώ ένας εκ των συγγενών αφαίρεσε το πηλήκιο από υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού, εκτοξεύοντας παράλληλα ύβρεις προς τα πρόσωπά τους και ζητώντας τον λόγο που «προσκυνάνε στην εξέδρα» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγο η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη χειροκρότησε ειρωνικά κατά των επισήμων, ενώ πυρά εξαπέλυσαν και κατά του εισαγγελέα που βρέθηκε ανάμεσα στους επίσημους.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αρκετά σχολικά τμήματα δεν γύρισαν το πρόσωπό τους προς την εξέδρα, με τις οικογένειες Πλακιά να δηλώνουν στους δημοσιογράφους ότι έχουν τους απλούς πολίτες με το μέρος τους και πως θα παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι για την τραγωδία των Τεμπών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA