Μενού
peripoliko
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίσιος τέλος στην εξαφάνιση μίας εκ των 16χρονων που χάθηκαν από το Παγκράτι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, με νεότερη ανακοίνωσή του, ενημερώνει πως η έφηβη εντοπίστηκε σήμερα, Κυριακή (31/12), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν

Η 16χρονη είναι καλά στην υγεία και διερευνώνται οι λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε από το σπίτι της. 

Να υπενθυμιστεί πως είχε εξαφανιστεί στις 19/12, πρωινές ώρες από το Παγκράτι και Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την ίδια μέρα για την εξαφάνιση της, προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

Σημειώνεται πως η νεαρή είχε εξαφανιστεί μαζί με μία συνομήλικη φίλη της, τα ίχνη της οποίας δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα. 

Η δεύτερη 16χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 19/12 και η οικογένειά της είχε ζητήσει τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 

Η νεαρή έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA