Μία εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία ο χιονισμένος Όλυμπος ξεπροβάλλει ολόλευκος μέσα από τα σύννεφα αναρτήθηκε στα social media.
Το Climatebook που δημοσιεύει τη φωτογραφία, αναφέρει ότι το ύψος χιονιού πάνω από τα 2.000μ ξεπερνάει το 1 μέτρο.
Δείτε την ανάρτηση:
«Ο πάλλευκος Όλυμπος από το διάστημα. Μεγάλες ποσότητες χιονιού έπεσαν στον Όλυμπο τις 3 προηγούμενες ημέρες λόγω της κακοκαιρίας "Bora". Το ύψος χιονιού πάνω από τα 2000μ ξεπερνάει το 1 μέτρο.
Στην παρακάτω δορυφορική εικόνα που ελήφθη από τον δορυφόρο Sentinel-2 του ευρωπαϊκού προγράμματος Copernicus EU το μεσημέρι της Τρίτης 03/12/2024 και επεξεργάστηκε από το Climatebook, παρουσιάζεται ο χιονισμένος Όλυμπος μέσα από την χαμηλή νέφωση».
- Η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη για το τηλεοπτικό της μέλλον: Το σενάριο που διέψευσε
- «Έρχομαι κι εγώ, με τη νίκη παιδιά»: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού
- Μια λύση για την μουρμούρα και την γκρίνια της Eurovision
- ΣΕΑ Αταλάντης: Πριν τις Σκιαδαρέσες, οι γυναίκες της περιοχής βρήκαν τη δική τους «όαση της ασφάλτου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.