Ένας εντυπωσιακός υδροσίφωνας έκανε την εμφάνισή του στη Χαλκιδική σήμερα το πρωί, ενώ η κακοκαιρία πλήττει ήδη από χθες τα βόρεια της χώρας και εξελίσσεται σήμερα, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει προς το παρόν προβλήματα.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στην περιοχή της Χαλκιδικής, όπως επίσης και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας, η κεραυνική δραστηριότητα ήταν έντονη.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου). Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια. Από το βράδυ και έπειτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.