Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε από την αστυνομία στο Κιλκίς, ύστερα από καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου, που κατέληξε με την ανατροπή οχήματος της ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικότερα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άνδρας 41 ετών μετέφερε περισσότερα από 85 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς.
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για τη δράση του και τού είχε στήσει «μπλόκο». Ωστόσο, εκείνος αγνόησε τα σήματά τους να σταματήσει και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε, οπότε ακολούθησε η καταδίωξη.
Κατά τη διάρκειά της, ο 42χρονος διέφυγε πεζός από το όχημα, εγκαταλείποντάς το, μαζί με το παράπονο φορτίο του. Το έσκασε προς δασώδη έκταση και έκτοτε αναζητείται.
Από την ανατροπή του περιπολικού, δεν υπήρξαν τραυματισμοί αστυνομικών.
Συνολικά κατασχέθηκαν 54 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 85 κιλών και 438 γραμμαρίων.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.