Επεισόδιο με κλωτσιές και γροθιές σημειώθηκε σήμερα στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, μετά την αναβολή εκδίκασης υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Κατηγορούμενος στην υπόθεση του Ηρακλείου ήταν ένας 39χρονος αλλοδαπός από την Αίγυπτο, ο οποίος φέρεται ότι –το 2020– παρενοχλούσε σεξουαλικά μία ανήλικη και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λόγω της απουσίας της μητέρας της 20χρονης παθούσας, η δίκη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2025.
Ο πατριός της 20χρονης επιτέθηκε στον 39χρονο στο Ηράκλειο
Στο άκουσμα της απόφασης για αναβολή, η 20χρονη σήμερα, παθούσα που έδωσε το παρόν στο δικαστήριο μαζί με τον 40χρονο πατριό της από την Αίγυπτο και εμφανώς εκνευρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, επιτέθηκε στον κατηγορούμενο την ώρα που εκείνος έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα.
Τον χτύπησε στο πρόσωπο ενώ ακολούθησε και ο πατριός της, ο οποίος επίσης του επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές.
Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ μαζί με αστυνομικούς της Δικαστικής Αστυνομίας που βρίσκονταν στο ισόγειο του μεγάρου έσπευσαν να τους χωρίσουν ενώ προχώρησαν στη σύλληψη της 20χρονης και του πατριού της.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.