Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/5) στις φυλακές Λάρισας, όταν ένας κρατούμενος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε έναν υπαρχιφύλακα και δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Πώς έγινε το επεισόδιο στις φυλακές της Λάρισας
Kατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο υπαρχιφύλακας και οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλήθηκαν να οδηγήσουν έναν 40χρονο κρατούμενο, για να πάρει το καθιερωμένο του μπάνιο, βγάζοντάς τον από το κελί «5».
Μετά το πέρας αυτού ο κρατούμενος αρνήθηκε αυτοβούλως να εισέλθει στο κελί του, επιμένοντας ότι θέλει να οδηγηθεί στο κελί «2» προκειμένου να είναι με άλλον συγκρατούμενό του.
Υπήρξαν διαπραγματεύσεις 15 λεπτών, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τον πείσουν σε ήρεμους τόνους ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιθυμία του.
Τότε, ο 40χρονος κρατούμενος, επιτέθηκε στους τρεις υπαλλήλους με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τους.
Ειδικά ο ένας εκ των δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων δέχτηκε δυνατά χτυπήματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα στο άνω χείλος, ενώ έλαβε αναρρωτική άδεια τριών ημερών.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.