Μενού
λιμνη γιαννενα
Βροχερή ημέρα στη λίμνη των Ιωαννίνων | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δεν πίστευαν στα μάτια τους το απόγευμα της Πέμπτης (11/07) και κάτοικοι και οι επισκέπτες στα Ιωάννινα, καθώς μέσα σε δύο ώρες η θερμοκρασία έκανε βουτιά 16 βαθμών Κελσίου.

Την απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τη ραγδαία άνοδο της υγρασίας προκάλεσε το ξαφνικό καταιγίδα που έπληξε την πόλη της Ηπείρου.

Σύμφωνα με τον διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, στον Μετεωρολογικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 14:00 η θερμοκρασία ήταν 37 βαθμοί Κελσίου και η σχετική υγρασία 22%.

Στις 16:00 η θερμοκρασία ήταν 21 βαθμοί Κελσίου και η υγρασία 99%.

«Πτώση και άνοδος 16ᵒC και 77%, αντίστοιχα, δηλαδή μέσα σε ένα δίωρο», σημείωσε στο Twitter ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ο ίδιος τόνισε μάλιστα ότι η εικόνα από τον μετεωρολογικό δορυφόρο δείχνει τις νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου «που έφεραν την μάλλον ευπρόσδεκτη βροχή».

Προβλήματα στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά το ισχυρό μπουρίνι στα Ιωάννινα.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει σε δέκα περιστατικά, προκειμένου να απομακρυνθούν δέντρα που έκλεισαν δρόμους και έπεσαν σε αυλές σπιτιών και αυτοκίνητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...