Μενού
Πτώση γέφυρας στην Πάτρα
Πτώση γέφυρας στην Πάτρα
  • Α-
  • Α+

Ένας άνθρωπος πέθανε μετά από πτώση τμήματος γέφυρας στην Πάτρα. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από τον νεκρό έχουν διακομισθεί τρία άτομα, στο ΠΓΝΠ στο Ρίο και 1 άτομο στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο λόγος για τον οποίο κατέρρευσε το τμήμα γέφυρας κοντά στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Χάραδρο.

Το τμήμα της περιμετρικής που κατέρρευσε βρίσκεται στην περιοχή Προάστιο, στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά τα τούνελ και στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας.

 

Τo EKAB, στη γέφυρα που κατέρρευσε στα Μποζαΐτικα Πατρών, επιχειρεί με πέντε ασθενοφόρα και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα στο σημείο.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, τίθεται σε εφημερία και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ώστε μαζί με το νοσοκομείο, «Άγιος Ανδρέας», που εφημερεύει, να υποδεχθούν τραυματίες.

Στο σημείο είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρησή της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ γίνονται έρευνες για εγκλωβισμένους.

Επίσης, εκεί μετέβησαν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνις.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

LIVE από την Πάτρα όπου κατέρρευσε γέφυρα

Γίνονταν έργα

Σύμφωνα με πληροφορίες στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια.

Οι δίδυμες γέφυρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA