Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Τετάρτη, (06/12), από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια.
Από το πρωί σε όλη την χώρα λαμβάνουν χώρα συγκεντρώσεις και πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του. Φοιτητές και μαθητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και λίγο μετά τις 13:00 ξεκίνησαν την πορεία διαμαρτυρίας προς την πλατεία Συντάγματος.
Στο κέντρο της Αθήνας έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και όπως και το 2022, έτσι και φέτος, τα ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα υπό τον φόβο του βανδαλισμού.


- Κάντο όπως τα Τρίκαλα: Πώς η πόλη έγινε «ανοιχτή γκαλερί που ανήκει σε όλους»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.