Στη σύλληψη τριών Τούρκων προχώρησαν σήμερα, Κυριακή 15 Μαρτίου, στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που είχε σημειωθεί στις 3 Μαρτίου στη Νέα Μάκρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε το πρωί της Κυριακής έγιναν τέσσερις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Κατά τις ίδιες πηγές ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο φυσικός δράστης του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς ενώ αναζητείται ακόμα ένας εμπλεκόμενος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως προς το χρονικό της υπόθεσης υπενθυμίζεται ότι τρεις δράστες είχαν ανοίξει πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στο σημείο 7 κάλυκες ενώ μετά από λίγη ώρα βρήκαν και το αυτοκίνητο που είχαν πυροβολήσει οι δράστες, εγκαταλελειμμένο στην οδό Αιολίδος, στον Διόνυσο.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.