Δύο φοιτητές στο ΑΠΘ δέχθηκαν επίθεση από σκύλο, ο οποίος τους έσκισε τα ρούχα καθώς έμπαιναν στο κτίριο της Παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής.
Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, ο σκύλος ράτσα ροντβάιλερ επιτέθηκε σε βάρος δύο φοιτητών και από τις δαγκωνιές κατάφερε να τους σκίσει τα ρούχα, με τους φοιτητές να τρέχουν ώστε να βρουν καταφύγιο μέσα στο κτήριο.
Στο σημείο αναμένεται να σπεύσουν φύλακες του Ιδρύματος ώστε να περισυλλέξουν τον σκύλο, ο οποίος φοράει και ένα χαρακτηριστικό κόκκινο λουρί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ήδη και φιλοζωική, με τα στελέχη της να συνδράμουν για την ασφαλή απομάκρυνση του ζώου από το campus.
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Αυτά ήταν χρόνια για διασκέδαση: Πόσο κόστιζαν 5 must ποτά στα 90s
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
- Η τραγική ιστορία και το μοναχικό τέλος της Δαλιδά - «Όποιον άντρα αγαπώ τον καταστρέφω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.