Μενού
ergatiko atihima
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λαμία, όταν ένας εργάτης περίπου 60 ετών βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί σε εργοτάξιο της περιοχής. Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα πίσσας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σοκαρισμένοι είναι όλοι οι συνάδελφοι του που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον άνδρα, ενώ συγχρόνως ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Ωστόσο για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά όταν έφτασαν οι διασώστες. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν 15 πυροσβέστες της 7ης EMAK και της Πυροσβεστικής Λαμίας με έξι οχήματα και επενέβησαν για τον εξαιρετικά δύσκολο απεγκλωβισμό της σορού του άτυχου άνδρα.

Για το εργατικό δυστύχημα ενημερώθηκε και η αστυνομία που θα διενεργήσει την προανάκριση. Αναμένεται να παραγγελθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του φοβερού δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA