Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, το πρωί της Παρασκευής (22/09) στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με το agrinionews, πρόκειται για εργαζόμενο σε χώρο εργασιών που γίνονται για το αποχετευτικό δίκτυο της ΔΕΥΑΑ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρεται να χτυπήθηκε στον θώρακα από εκσκαφέα και αρχικά είχε τις αισθήσεις του τις οποίες απώλεσε μετά από λίγα λεπτά. Στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ήταν η πρώτη μέρα του αδικοχαμένου στην εν λόγω εργασία.
Οι αστυνομικές αρχές ενεργούν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, έχοντας ήδη σχηματίσει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε συνδυασμό με την εργατική νομοθεσία.
Λαμβάνουν σειρά καταθέσεων μεταξύ των οποίων του 43χρονου χειριστή του μηχανήματος.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.