Ένα ακόμα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/2) στο λιμάνι του Ηρακλείου και ειδικότερα στο καρνάγιο, όπου ένας 57χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον χώρο όπου εργαζόταν.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τις οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
- Τα διόλου τυχαία «καρφιά» στον Δένδια, το timing των δηλώσεων του υπουργού και οι μάταιες εξεταστικές
- «Όταν έγινα πατέρας, άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τον πόλεμο»: Ο Πάνος Χαρίτος στο Reader
- Αίγιο: «Έριξε ευθεία βολή προς τα παιδιά, ο γιος μου δέχθηκε 10 σκάγια» λέει πατέρας θύματος
- Μάρτιν Σορτ: Αυτοκτόνησε η 42χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.