Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Ερωτήματα υπάρχουν σχετικά με τον θάνατο 29χρονου στην Κυλλήνη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα ορίζει την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης, κάτι που ζητούν και οι συγγενείς του.

Ο 29χρονος πατέρας είχε φύγει από τη Φθιώτιδα για να πάει στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Η τελευταία του επικοινωνία έγινε στις 29 Οκτωβρίου και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το Σάββατο (25/11) εντοπίστηκε νεκρός σε εξοχικό σπίτι στην Κυλλήνη, το οποίο ανήκει σε άγνωστό του άτομο.

Το ύψος και το σημείο του δέντρου αλλά και το γεγονός ότι ήταν δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα με σχοινί, δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το εάν πρόκειται πράγματι για αυτοχειρία. 

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, εξετάζουν τον θάνατό του υπ΄αυτό το πρίσμα, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που ενδέχεται να λύσουν τον γρίφο. Η αστυνομία, σύμφωνα με το Mega, θεωρεί πως ο 29χρονος ανέβηκε με σκάλα στο δέντρο, που έδωσε τέλος στη ζωή του, και έδεσε μόνος τα χέρια του. 

Τι λέει ο αδελφός του

Ο αδελφός του άνδρα, μιλώντας στο ίδιο μέσο, επεσήμανε πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

«Το τελευταίο διάστημα, ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά» είπε, ειδικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία τους συνομιλία κατά την οποία του είχε πει ότι θα πάει στην πρώην σύζυγό του. 

Όπως συμπλήρωσε, ήθελε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του, αλλά δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της. Αντίθετα, χάθηκε κάθε ίχνος του και δηλώθηκε η εξαφάνισή του. 

Ιατροδικαστής δεν αποκλείει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης επεσήμανε πως «η σκηνή θανάτου δημιουργεί ερωτήματα. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται να αντικρίζουμε την αυτοκτονία με αυτόν τον τρόπο». 

«Θέτει υπόνοιες ότι μπορεί να μπλέκεται και κάποιος άλλος στον μηχανισμό θανάτου. Επομένως, η πραγματικά χρήζει περαιτέρω διερεύνησης» συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA