Μενού
skulos
Σκύλος | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Ο ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει σεμινάρια για να μάθουμε κινήσεις που μπορούν να σώσουν τη ζωή των μικρών φίλων μας.

Μιλώντας στο MEGA ο Γεώργιος Κουρτέσης, εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών για σκύλους, δήλωσε πως τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όλους τους κηδεμόνες ζωών συντροφιάς, όπως και σε απλούς πολίτες που θέλουν να εκπαιδευτούν.

«Το πιο σημαντικό είναι ό,τι κάνει εμάς να νιώθουμε πιο ασφαλείς, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μην πανικοβληθουμε σε περίπτωση που κάτι συμβεί», εξήγησε και στη συνέχεια ανέφερε τι εκπαίδευση προσφέρουν τα σεμινάρια. 

«Με το σεμινάριο αντιμετωπίζεις από έναν απλό τραυματισμό, μία πληγή, ένα κάταγμα, ένα θραύσμα στο μάτι, μέχρι διακοπή ζωτικών λειτουργιών. Με το σεμινάριο αυτό παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες ώστε να σωθεί η ζωή του σκύλου μας μέχρι να φτάσει στον κτηνίατρο. Τα πρώτα λεπτά είναι τα πιο κρίσιμα», είπε. 

Το σεμινάριο διαρκεί 4 ώρες και πραγματοποιείται σε πολλές περιοχές της χώρας μας, ενώ σύντομα θα πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Ήδη από τον Νοέμβριο που ξεκίνησε το σεμινάριο οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 600, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην πλατφόρμα του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA