Μενού
Κακοκαιρία στην Καρδίτσα
Η επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας στον Βλοχό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε μία συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ο εθελοντής Σταύρος Μπάτρας, ο οποίος προσπαθώντας να «φτιάξει» έστω και λίγο το Πάσχα των πλημμυροπαθών οικογενειών στην Καρδίτσα, αποφάσισε να μαζέψει λαμπάδες.

Ο Σταύρος Μπάτρας είναι από την Καρδίτσα και μίλησε στο Open για την απόφασή του: «Τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε σε όλους όσοι θα βοηθήσουν και όχι μόνο σε εμένα. Το ότι εγώ βγαίνω με το πρόσωπό μου να μιλήσω για την πρωτοβουλία, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να συγχαρούμε και τους άλλους».

«Πήρα αυτήν την πρωτοβουλία γιατί ήμουν στους εθελοντές που βοηθούσαν στην κακοκαιρία Daniel. Ήμουν στη δομή του 2ου Λυκείου Καρδίτσας και επειδή είδα πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, σκέφτηκα πως υπάρχουν οικογένειες που δεν θα μπορέσουν να γιορτάσουν το Πάσχα» είπε ο εθελοντής για την πρωτοβουλία στην Καρδίτσα.

«Δεν υπάρχει η δυνατότητα για τους ανθρώπους να σουβλίσουν. Ευτυχώς, από τον κόσμο είδα ανταπόκριση, όχι μόνο για να στείλουμε λαμπάδες, αλλά και κρέας κι άλλα πράγματα. Υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν στείλει μήνυμα, αλλά ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια. Ντροπή δεν είναι να ζητήσεις βοήθεια, ντροπή είναι να το ξέρεις πως χρειάζεται και να μην το κάνεις» συνέχισε ο εθελοντής στην Καρδίτσα.

«Μέσα σε λίγες ημέρες, πάνω από 100 οικογένειες έχουν στείλει μήνυμα για βοήθεια» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA