Μενού
parnitha
Πάρνηθα | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για την άγρια επίθεση με μαχαίρια που δέχτηκαν εθελοντές που καθάριζαν την Πάρνηθα, στο πλαίσιο σχετικής δράσης.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega, οι αστυνομικοί που εξετάζουν τα στοιχεία θεωρούν ότι λείπει ένα κομμάτι από το παζλ της υπόθεσης, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει κενό.

Αρχικά, η ομάδα των αγνώστων πλησίασε τους εθελοντές και άρχισαν να τούς ρωτάνε διάφορα, όπως τι ομάδα είναι και αν έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Στην συνέχεια έφυγαν, όμως λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν και πραγματοποίησαν την άγρια επίθεση.

Άγνωστος παραμένει πάντως ο λόγος της επιστροφής των δραστών, καθώς φαίνεται πως τα μαχαίρια τα είχαν μαζί τους εξ αρχής. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν επίσης έρευνες για τα αυτοκίνητα όσο και για την ταυτότητα των ανθρώπων που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Παράλληλα, οι αρχές θα εξετάσουν ξανά τα θύματα προκειμένου να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Πάρνηθα: «Έχασα πολύ αίμα»

«Έχασα πολύ αίμα ευτυχώς που με πήγαν στο νοσοκομείο εγκαίρως, δηλαδή να χάσω τις αισθήσεις μου», αναφέρει ένα από τα θύματα της επίθεσης.

«Ήταν 7-8 άτομα πάνω μας και μας χτυπάγανε, τον Γιώργο τον μαχαιρώσανε. Ο Γιώργος έχανε πάρα πολύ αίμα, είχε αιμορραγία στο χέρι του, θα το είχαμε χάσει το παιδί από αιμορραγία», είπε ο Μιχάλης Λαπαρδάς, επίσης θύμα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων οι 7 δράστες ήταν νεαροί 20 με 25 χρονών. Τους ανέφεραν πως ήταν από το Μενίδι και τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA