Μενού
praktoreio-opap
Πρακτορείο ΟΠΑΠ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ποσό που ανέρχεται σε 21 εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του Eurojackpot στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 21:15, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024. 

Όσοι επιθυμούν να παίξουν πρέπει να καταθέσουν τα δελτία μέχρι τις 19:00 στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Όλες οι κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00, πραγματοποιούνται στο Ελσίνκι. 

Στο Eurojackpot, το οποίο ξεκίνησε το 2012, συμμετέχουν ακόμα 18 χώρες εκτός της Ελλάδας και οι συμμετέχοντες διεκδικούν ποσά από 10 εκατομμύρια μέχρι 120 εκατομμύρια ευρώ. 

Πώς παίζεται το Eurojackpot

Βήμα 1: Συμπληρώνεις τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πάνω πεδίο (από το 1 έως το 50) και 2 αριθμούς στο κάτω πεδίο (από το 1 έως το 12). Εναλλακτικά με την «Τυχαία Επιλογή», επιλέγονται αυτόματα τυχαίοι αριθμοί για εσένα.

eurojackpot

Βήμα 2: Έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις από 1 έως και 6 περιοχές (Α-ΣΤ) στο δελτίο σου.

Βήμα 3: Επιλέγεις τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων που θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου (1 έως 54). Οι πολλαπλές επιλογές λειτουργούν αθροιστικά (π.χ. για 15 συνεχόμενες κληρώσεις σημειώνεις 5 + 10). Αν δεν συμπληρώσεις κάποια επιλογή, το δελτίο σου συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.

Βήμα 4: Καταθέτεις το συμπληρωμένο δελτίο σου στον υπάλληλο του καταστήματος, παραλαμβάνεις το αποδεικτικό συμμετοχής και επιβεβαιώνεις ότι οι επιλογές σου αποτυπώνονται σωστά.

deltio
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA