Μενού
hamogelo
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Missing Alert για έναν 12χρονο στον Πειραιά εξέδωσε σήμερα, Τρίτη (20/2) η ΜΚΟ, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεσή του από τις αστυνομικές Αρχές.

Ο 12χρονος στον Πειραιά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, εξαφανίστηκε το προηγούμενο Σάββατο (17/2) και γι' αυτό τον λόγο προχωράει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Το Χαμόγελο, ειδικότερα, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 12χρονου από τον Πειραιά χθες, Δευτέρα και προχώρησε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Missing Alert για 12χρονο στον Πειραιά
Missing Alert για 12χρονο στον Πειραιά | Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 12χρονου στον Πειραιά: Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο

Στις 17/02/24, και ώρα 15:00, εξαφανίστηκε από τον Πειραιά ο Αθανάσιος Ι., 12 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Αθανάσιου Ι. στις 19/02/24 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Ο Αθανάσιος Ι. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,40 μ. και 36 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε παντελόνι παραλλαγής, μπλούζα παραλλαγής, γκρι μπουφάν και μαύρα μποτάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA