Μενού
Χαμόγελο του Παιδιού
Χαμόγελο του Παιδιού | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώνει για την εξαφάνιση 37χρονου από την περιοχή της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Χαμόγελου, ο άνδρας εξαφανίστηκε την 1η Φεβρουαρίου από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας. 

Ο Οργανισμός ενημερώθηκε σήμερα, Δευτέρα (12/2), για την υπόθεση και η οικογένειά του ζήτησε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του «καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο». 

Ο άνδρας έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και έφυγε με ασημί ποδήλατο.  

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA