Μενού
hamogelo-toy-paidioy
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμό έχει προκαλέσει στις Αρχές η εξαφάνιση μίας 41χρονης στην Καλλιθέα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν σήμερα (27/01) το πρωί. 

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», εθελοντές της ομάδας έρευνας και διάσωσης του Οργανισμού μαζί με την ΕΟΔ και την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή οποιαδήποτε πληροφορία για την εξαφανισθείσα.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρει:

Στις 27/1/2024, πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Μοκάνου, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Μοκάνου σήμερα στις 27/1/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

Καθώς η ενήλικη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δυσκολεύουν τον προσανατολισμό και την επικοινωνία της, υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, για την εξαφάνιση έχει κινητοποιηθεί η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Η Μαρία Μοκάνου έχει ύψος 1,65 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη τζιν παντελόνι, πράσινη ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA