Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο παιδιών, ηλικίας 3 και 5 ετών, από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Το Χαμόγελο του Παιδιού τονίζει ότι στις 13 Ιανουαρίου στις 8:15 το πρωί εξαφανίστηκαν δύο ανήλικοι και έκτοτε αγνοούνται.
Ο εθελοντικός οργανισμός ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των παιδιών και προχώρησε σήμερα (22/1), κατόπιν εισαγγελικής εντολής, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.