Την κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση ενός 49χρονου από την Αθήνα καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του.
Όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», το πρωί της Δευτέρας (18/12) εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας ο 49χρονος Καντεράκης Γεώργιος.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Καντεράκη Γεώργιου και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο 49χρονος έχει ύψος 1.73 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μελί μάτια. Φοράει γυαλιά μυωπίας, είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
- Δημοσκόπηση Interview: Τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή - Εκλογές τώρα με οριακό προβάδισμα ζητούν οι πολίτες
- Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: Η Ορνέλα Μούτι στα 71 της φορά το κόκκινο κραγιόν και είναι πιο όμορφη από ποτέ
- Το χωριό «καταφύγιο» για τον καύσωνα που έχει 6 βαθμούς κάτω από την υπόλοιπη Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.