Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμη καταγγελία, η έβδομη συνολικά, θα προστεθεί στον φάκελο δικογραφίας που αφορά τον 23χρονο Σύρο που αποκαλείται και ως «δράκος» των Εξαρχείων. Πρόκειται για μια γυναίκα που προσήλθε χθες και κατέθεσε ότι στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον άνδρα που την 16η Νοεμβρίου την παρακολούθησε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ 31χρονη γυναίκα, αναφέρει ότι περί τις 12.45 το πρωί της 16ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή. Έφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε απειλητικές διαθέσεις εναντίον της και φαινόταν να την παρενοχλούσε.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει η ΕΡΤ, δείχνει μία 29χρονη κοπέλα, από τα πρώτα θύματα του 23χρονου, να προσπαθεί να ξεφύγει καθώς την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου Σύρου, που συνελήφθη, μετά από τις καταγγελίες για απόπειρες βιασμών. Αύριο, απολογείται στην ανακρίτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA