Μενού
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 37χρονου στην 22χρονη
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 37χρονου στην 22χρονη | Glomex/Mega
  • Α-
  • Α+

Βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στo φως της δημοσιότητας το MEGA, από τη στιγμή που ο 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής (25/4).

Η 22χρονη δέχτηκε την επίθεση στην οδό Σόλωνος, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων, καθώς επέστρεφε στην οικία της στην Αγία Παρασκευή.

Ο 37χρονος σταμάτησε μπροστά από τις τρεις νεαρές κοπέλες, ανέκοψε την πορεία τους, έπιασε την 22χρονη από το χέρι και με την βία την έριξε στο έδαφος, ενώ -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες- φώναζε πως θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Ταυτόχρονα, προσπαθούσε να της βγάλει τα ρούχα.

Οι δύο φίλες της προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αλλά δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον δράστη, καθώς ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Το θύμα τον χτυπούσε με τα χέρια και τα πόδια, αλλά ο επίδοξος βιαστής δεν σταματούσε. Οι φίλες της ζήτησαν βοήθεια από τον κόσμο που περνούσε και έβλεπε το σκηνικό της επίθεσης.

Τελικά, όπως διακρίνεται και στο βίντεο – ντοκουμέντο, δύο νεαροί κατάφεραν να απομακρύνουν τον 37χρονο από την κοπέλα και να τον ακινητοποιήσουν.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA