Μενού
epeisodia
ΜΑΤ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/4)  όταν κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, πέταξαν πέτρες και μολότοφ.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ με μολότοφ, πέτρες και καρέκλες σε διάφορα σημεία των Εξαρχείων με διαφορά λίγων λεπτών.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τη 1:00 στη διασταύρωση των οδών Βαλτετσίου και Διδότου όπου ομάδα ατόμων πέταξε βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που σταθμεύει στο σημείο. Προκλήθηκαν ζημιές σε τζαμαρία καταστήματος οπτικών.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δράστες πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων στη διασταύρωση των οδών Μπενάκη και Κωλέττη, όπου επιτέθηκαν επίσης και σε διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Ωστόσο τα επεισόδια συνεχίστηκαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες σε κατάστημα με οπτικά είδη στη συμβολή με την οδό Διδότου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA