Μενού
astinomia - astynomia
ΕΛ.ΑΣ. | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αδιανόητη τροπή φαίνεται να λαμβάνει ο θάνατος μιας γυναίκας στην οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια, χθες Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς η 55χρονη γυναίκα φέρεται να έπασχε από ανίατη ασθένεια. Έκοψαν τις φλέβες τους με ένα ξυράφι, η γυναίκα πέθανε αλλά ο 57χρονος άνδρας επέζησε και ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Ελληνική Αστυνομία και είπε: «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».

Το ζευγάρι είχε αφήσει πίσω του και ένα συγκλονιστικό σημείωμα στο οποίο έγραφαν: «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στη φωτιά»! Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σπίτι στα Εξάρχεια ιατροδικαστή προκειμένου να αποφανθεί αν όντως πρόκειται για αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως υπάρχει ένα πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα ενώ ο άνδρας έφερε ένα τραύμα πολύ πιο επιφανειακό.

Πιθανότερο σενάριο, αυτή τη στιγμή, είναι ο ένας επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του άλλου. Πρώτα το έκανε ο άνδρας στη γυναίκα και μετά η γυναίκα στον άνδρα και γι αυτό το λόγο το δικό του τραύμα είναι πιο επιφανειακό καθώς η άτυχη γυναίκα είχε αρχίσει ήδη να χάνει πολύ αίμα και οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν.

Το ζήτημα είναι πως αν αποδειχθεί αυτό το σενάριο, ο άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ελπίς», φρουρούμενος, σε σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη για τη ζωή του κατάσταση, κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορία για ανθρωποκτονία!

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν την έρευνά τους προκειμένου να αποκλείσουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA