Μενού
Αστυνομία στα Εξάρχεια
Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο εισαγγελέας στον 48χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, άγριο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/2).

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη και για ληστεία, καθώς φέρεται στις 7 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Τυρνάβου να επιβιβάστηκε στο όχημα ενός συντοπίτη του, για να πάει για ιατρικές εξετάσεις, στη διαδρομή όμως ανάγκασε τον οδηγό να κατέβει από το όχημα και ήρθε στην Αθήνα με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Εξάρχεια: «Δεν θυμάμαι πώς τον σκότωσα»

Ο 48χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του χθεσινού (8/2) άγριου εγκλήματος στα Εξάρχεια, μίλησε στους αστυνομικούς για το χρονικό της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού και συγγραφέα μέσα στο διαμέρισμά του.

Μεταξύ άλλων, ο 48χρονος στα Εξάρχεια με το βαρύ ποινικό παρελθόν είπε στους αστυνομικούς πως «διαπληκτίστηκα έντονα με το θύμα, ωστόσο δεν θυμάμαι πώς τον σκότωσα καθώς ήμουν μεθυσμένος».

«Θυμάμαι ότι τον χτύπησα με τα χέρια στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα, αλλα΄δεν θυμάμαι αν χρησιμοποίησα το σφυρί και το τσαπί» συνέχισε στα πρώτα του λόγια μετά την άγρια δολοφονία του 50χρονου στα Εξάρχεια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA