Μενού
Αστυνομία στα Εξάρχεια
Περιπολικό της αστυνομίας στα Εξάρχεια | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες σε έναν 23χρονο για πέντε απόπειρες βιασμών στα Εξάρχεια και για σεξουαλική επίθεση σε βάρος νεαρής στη Γλυφάδα, πέρασαν το βράδυ της Τρίτης (21/11) οι αστυνομικές Αρχές.

Όπως αναφέρει το Mega, όταν συνελήφθη ο 23χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε έξι σεξουαλικές επιθέσεις που πραγματοποίησε σε Εξάρχεια και Γλυφάδα αντίστοιχα, για τις οποίες είπε πως θυμόταν με πλήρη λεπτομέρεια το τι είχε κάνει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν το μεσοδιάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, καθώς ο 23χρονος δράστης είχε αποφυλακιστεί τον Ιούλιο και φέρεται να φοβόταν τη σύλληψη. Η πρώτη απόπειρα βιασμού παρατηρείται στις 15 Νοεμβρίου, ενώ οι Αρχές τον συλλαμβάνουν εκ νέου στις 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για πρόκληση φθορών σε φρεάτια στην Πλατεία Μοναστηρακίου από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν γνώριζαν για τη σεξουαλική επίθεση που είχε πραγματοποιήσει σε βάρος ανήλικης πριν από δύο ημέρες στα Εξάρχεια, τον πέρασαν από αυτόφωρο και παρότι δεν είχε ταυτοποιητικά έγγραφα μαζί του, το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο.

Εξάρχεια: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα - Θα πάρει προθεσμία

Ο 23χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) στον Εισαγγελέα, όπου όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, ο 23χρονος είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα 18 ετών την ώρα που εκείνη είχε φύγει από μία φίλη της και περίμενε σε στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα, όταν ο νεαρός πλησίασε την κοπέλα και έκατσε δίπλα της. Τότε άρχισε να αυνανίζεται και όταν η κοπέλα σηκώθηκε να φύγει, εκείνος την ακολούθησε και, σε ένα παρακείμενο στενό, την έριξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την θωπεύει. Εκείνη αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και, για καλή της τύχη, την άκουσε ο πατέρας της φίλης της που είχε επισκεφθεί και βγήκε έξω, αναγκάζοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Το πρόσωπο του 23χρονου είχε καταγραφεί καθαρά από κάμερα ασφαλείας στη Γλυφάδα, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ταυτοποίησή του από την αστυνομία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA