Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στα Εξάρχεια το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο πριν τις 22:00 και μετά το τέλος της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας διάφορες συλλογικότητες για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο, άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες, μολότοφ, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε δυνάμεις των ΜΑΤ.
Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, επιθέσεις σημειώθηκαν στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, αλλά και στις οδούς Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.
Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο ανδρών και μίας γυναίκας, καθώς και στην προσαγωγή ακόμα πέντε ατόμων, τα οποία όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
- Μίνα Καραμήτρου: Αποχαιρέτησε το OPEN - Οι ατάκες του Στραβελάκη για τη συνεργασία τους
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.