Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Τρεις επιθέσεις σε δύο γυναίκες και μία ανήλικη πραγματοποίησε άνδρας τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων. Στις 19 και στις 20 Νοεμβρίου, ο δράστης επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 29χρονη, μία 27χρονη και μία 13χρονη. 

Η πρώτη επίθεση έγινε την 19η Νοεμβρίου στην οδό Βαλτετσίου, όταν η γυναίκα ανέβαινε σκάλες και ο άνδρας την έπιασε από τη μέση προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της. Η γυναίκα φώναξε με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. 

Επίσης, στις 20 Νοεμβρίου γυναίκα κατήγγειλε επίθεση στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την έριξε στο έδαφος της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Στο σημείο πήγαν περίοικοι και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε το lawandorder.gr, απεικονίζεται η στιγμή της επίθεσης στην γυναίκα. Ο άνδρας που φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι έτρεξε προς το μέρος της γυναίκας, και την έριξε στο πεζοδρόμιο ξαπλώνοντας επάνω της.

Την ίδια ημέρα, ακόμη μία γυναίκα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα πως της επιτέθηκαν στην Ζωοδόχου Πηγής. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας αποπειράθηκε να την ακινητοποιήσει κλείνοντας της και το στόμα αλλά η ίδια απελευθερώθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή. 

Εξάρχεια: Προειδοποιήσεις από κατοίκους

«Τις τελευταίες 48 ώρες, έχουμε πληροφορηθεί πως στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν γίνει 4 απόπειρες βιασμού σε ανήλικες που δίνουν την ίδια περιγραφή: ξανθός, με κοντά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια που μιλά σπαστά αγγλικά. Περίπου 25-30 ετών. Οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν στο φως της μέρας, μεσημέρι και πρωί, στις οδούς Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη και Νικηταρά», αναφέρει χαρακτηριστικά ανάρτηση στο Facebook.

exarxeia
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA