Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (5/2) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή (8/2), ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής, στην οποία συμμετείχαν Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό βεβαιώθηκαν συνολικά 4.033 παραβάσεις. Ειδικότερα: 19 για παραβίαση σηματοδοτών, 300 για υπερβολική ταχύτητα, 14 για οδήγηση στη Λ.Ε.Α., 251 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 212 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 82 για χρήση κινητού τηλεφώνου κ.α., ενώ αφαιρέθηκαν 204 άδειες κυκλοφορίας, 649 άδειες ικανότητας οδήγησης, 187 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 237 οχήματα.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 33.499 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 212 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συνελήφθησαν έξι οδηγοί με ένδειξη άνω των 0.60 mg/l.
- Ο Άρης Μουγκοπέτρος στην Ευελπίδων: «Βγάζουν όλοι το όνομα μου παντού, να βγάλουν και για το μοντέλο με τα ναρκωτικά»
- Μίνα Καραμήτρου: «Κορίτσια, διαφωνώ» – Το σχόλιο για Ρία Ελληνίδου, ο στίχος και η απρόσμενη αντίδραση
- Για ποια γυναίκα γράφτηκε ο θρυλικός «Πασατέμπος» του Μανώλη Χιώτη
- Το πιο παράξενο σήμα του ελληνικού ΚΟΚ αφορά έναν κίνδυνο από τα ουράνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.