Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (20/01) στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκίδα, όπου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μία γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε έναν άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές έξω από Γυμνάσιο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του egnomi.gr για το έγκλημα στη Χαλκίδα, ένας άνδρας, περίπου 40 χρονών, δολοφονήθηκε με τέσσερις μαχαιριές από μία γυναίκα, η οποία έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της πόλης.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο. Η γυναίκα τον περίμενε και του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι.

Μάλιστα μπροστά στο αιματηρό σκηνικό ήταν και ένας άλλος άνδρας, που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Χαλκίδα: Οι τελευταίες πληροφορίες

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, το ζευγάρι φέρεται να διατηρούσε σχέση και νωρίς το πρωί εξήλθε από οικία, όταν υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσά τους και μάλιστα ιδιαίτερα έντονος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις, η 38χρονη, επάνω στον καυγά, φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και επέφερε πολλές μαχαιριές στο στήθος του 42χρονου που ήταν μοιραίες.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA