Μενού
Ηλικιωμένη
Ηλικιωμένη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο επιτηδείων έχουν μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ηλικιωμένοι, με μία γυναίκα στην Εύβοια να αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα, που προσπάθησαν να ξεγελάσουν με απώτερο σκοπό να της αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με το evima.gr, απατεώνες προσπάθησαν να κοροιδέψουν μία ηλικιωμένη στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα, μητέρα του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, ζητώντας της χρήματα για κόρη που δεν έχει.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου ανάρτησε το ηχητικό ντοκουμέντο με την απόπειρα απάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προειδοποιώντας τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Εύβοια: Το ηχητικό ντοκουμέντο με την απάτη

Στο ηχητικό ντοκουμέντο με την προσπάθεια απάτης στην Εύβοια ακούγεται μία γυναικεία φωνή, που λέει στη μητέρα του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου να κάνει ό,τι της πει ο γιατρός σχετικά με την «ανύπαρκτη κόρη».

Στο σχετικό ντοκουμέντο, μετά τη γυναικεία φωνή, ακούγεται μία ανδρική που περιγράφει στην ηλικιωμένη στην Εύβοια τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσει η «κόρη» της και η ίδια ενόψει της χειρουργικής επέμβασης στο πόδι

Συνεχίζοντας, η ανδρική φωνή περιγράφει στην ηλικιωμένη την αναγκαιότητα του χειρουργείου στο πόδι της «κόρης» της ηλικιωμένης, καθώς σε περίπτωση που δεν γίνει, θα «πιάσει» γάγγραινα. Η μητέρα του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου έπιασε στα πράσα τους απατεώνες, λέγοντάς τους ότι εάν είναι έτσι να κόψουν το πόδι της «κόρης» της, γιατί δεν έχει τα χρήματα που της ζητούν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA