Μενού
ilikiomeni giagia.jpg
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Ρόδος, το τελευταίο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, έχει μπει στο στόχαστρο επιτήδειων οι οποίοι με πρόφαση περιπτώσεις τροχαίων, καταφέρουν να εξαπατούν ηλικιωμένους αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα περιστατικό, που καταγράφηκε την Τετάρτη (24/1) με θύμα μία 80χρονη Ιταλίδα. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι, αρχικά, της τηλεφώνησε ένας άνδρας που της δήλωσε ότι είναι αξιωματικός της αστυνομίας.

Το ίδιο άτομο, όπως περιέγραψε στην καταγγελία της, τής είπε ότι η κόρη της είχε συλληφθεί, καθώς είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητό της και, για να αφεθεί ελεύθερη, έπρεπε να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Προτού κλείσει το τηλέφωνο, έσπευσε στο σπίτι της ένα δεύτερο άτομο με μοτοσικλέτα, στον οποίο φέρεται να παρέδωσε το υπέρογκο ποσό. Ακολούθως αντιλήφθηκε την απάτη και από χθες έχει κινηθεί διαδικασία για τον εντοπισμό του δράστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA