Μενού
kraugi photo
Η ιστορική φωτογραφία με την κ. Παναγιώτα από το 2021 | Instagram / tsakalidis_k
  • Α-
  • Α+

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Βόρεια Εύβοια, καθώς η πρόσφατη κακοκαιρία Elias βύθισε ολόκληρες περιοχές κυριολεκτικά κάτω από τις λάσπες. Σύμφωνα με το  evima.gr, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο χωριό Γούβες.

Πρόκειται για το ίδιο χωριό, όπου τραβήχτηκε η ιστορική φωτογραφία με την συγκλονιστική «κραυγή» της κυρίας Παναγιώτας στις μεγάλες φωτιές του 2021. Η ίδια συνομιλεί με τον βουλευτή Εύβοιας Θανάση Ζεμπίλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό της.

panagiota
Η κυρία Παναγιώτα | evima.gr

Η ιστορική φωτογραφία

Η φωτογραφία που τράβηξε ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης από το πρακτορείο SOOC αποτυπώνει την κραυγή μια ηλικιωμένης, της κυρίας Παναγιώτας που έβλεπε τη φωτιά να σαρώνει την Εύβοια.

Η εικόνα τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 2021, στις Γούβες στην καταστροφική φωτιά της Εύβοιας και αποτυπώνει τον πόνο που έζησαν οι κάτοικοι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται, μέσα σε ένα απόκοσμο σκηνικό.

Η φωτογραφία που τράβηξε ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης έγινε εξώφυλλο σε μεγάλα ΜΜΕ παγκοσμίως, όπως στο περιοδικό Time και ο Guardian.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.