Μενού
Η Εύη Βατίδου, αφότου αφέθηκε ελεύθερη
Η Εύη Βατίδου, αφότου αφέθηκε ελεύθερη | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες της δηλώσεις, αφότου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, έκανε η Εύη Βατίδου, σχετικά με το τροχαίο που την οδήγησε στα κρατητήρια. 

Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η Εύη Βατίδου επανέλαβε όσα είπε και στην απολογία της, πως δηλαδή έπεσε θύμα από τον οδηγό της μηχανής και δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για την πτώση των αναβατών.

Ήταν σταματημένη με το όχημά της σε περίπτερο, όταν την προσέγγισε ο οδηγός της μοτοσικλέτας με άγριες διαθέσεις, όπως καταγγέλλει. 

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου έσπασε όλον τον καθρέφτη, με πολύ βίαιο τρόπο» είπε, ειδικότερα, και συμπλήρωσε πως όλα έγιναν σε πολύ κεντρικό σημείο και παρουσία πολλών μαρτύρων. 

«Κατέβηκε κάτω (σ.σ. από τη μηχανή), ήρθε στο παράθυρό μου, με έβρισε και όπως είχε το κράνος στο χέρι του, έκανε αυτό που έκανε» συνέχισε και συμπλήρωσε πως ύστερα «έφυγε πάρα πολύ γρήγορα».

Αναφερόμενη στη στιγμή της πτώσης των επιβαινόντων της μηχανής, ισχυρίστηκε πως η ίδια δεν είχε εμπλοκή, αλλά μόλις τους είδε έστριψε «για να μην τους πατήσω» και το όχημά της έπεσε σε χαντάκι. «Για να αποφύγω το πέσιμο της κυρίας, για να μην την τραυματίσω» ανέφερε. 

Σημείωσε, παράλληλα, πως το μόνο της λάθος σε αυτή την υπόθεση είναι ότι επέμεινε. «Από τη μία είναι σωστό όταν κάποιος μας κάνει κάτι - ήταν καθαρή επίθεση - να το καταγγέλλεις, αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχει κανένα νόημα, καλό θα ήταν να φεύγεις». 

Τέλος σημείωσε πως πλέον, όντας ελεύθερη, θα ψάξει για μάρτυρες της «επίθεσης» που δέχθηκε έξω από το περίπτερο, ενώ απαντώντας στις καταγγελίες της άλλης πλευράς, διερωτήθηκε: «Θα έπαιρνα στο κυνηγητό κάποιον που μου χτύπησε λίγο τον καθρέφτη;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA