Μενού
EKAB - EKAV - Asthenoforo
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του μοτοσικλετιστή που έπεσε σε γκρεμό στον Προυσό της Ευρυτανίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/2).

'Ηταν στις 2 τα ξημερώματα όταν ο 46χρονος Θοδωρής, διασώστης του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, τηλεφώνησε στη σύζυγό του λέγοντάς της πως έπεσε σε γκρεμό, ωστόσο δεν γνώριζε να της πει το ακριβές σημείο. 

Η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα την ΕΛΑΣ και 17 πυροσβέστες με επτά οχήματα, την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, drones, εννέα αστυνομικοί με τρία οχήματα αλλά και εθελοντές «χτένισαν» το δρόμο για τον εντοπισμό του ΕΚΑΒίτη.  

Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις.  Λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου ο άνδρας εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή. Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν. Ο αδικοχαμένος 46χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA