Ένοχες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπορία ανθρώπων, κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι τρεις κατηγορούμενες για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου που βρέθηκε νεκρή, δίπλα σε σκουπιδοτενεκέδε στην Κυψέλη.
Ειδικότερα, η μητέρα του θύματος καταδικάστηκε για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων. Η αδερφή της για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.
Ως προς τη σπιτονοικοκυρά, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα σωματικής βλάβης ανηλίκων ενώ την απάλλαξε για το αδίκημα της διακοπής κύησης.
Οι κατηγορούμενες ζήτησαν ελαφρυντικά ωστόσο ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απόρριψή τους σημειώνοντας πως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την αναγνώριση ελαφρυντικών, καθώς επέδειξαν «διαρκή ανοχή στην εξαθλίωση της Φαίης και συγκάλυψη των εγκλημάτων.»
Η δίκη συνεχίζεται και αναμένεται το δικαστήριο να λάβει απόφαση επί των ελαφρυντικών και επί των ποινών.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.