Αύξηση έχουν παρουσιάσει το φετινό καλοκαίρι τα περιστατικά με φίδια να κόβουν βόλτες στη Θεσσαλονίκη ακόμα και σε πάρκα ή πεζοδρόμια.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», η αυξημένη ζέστη αναγκάζει όλο και περισσότερα φίδια να κατέβουν στην πόλη προς αναζήτηση νερού και τροφής.
Σύμφωνα με την εκπομπή, κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν περίπου 70 - 80 περιστατικά απομάκρυνσης φιδιών ενώ δέκα από αυτά συνήθως είναι οχιές.
Σημειώνεται ότι υπάρχει κόσμος που αφήνει φίδια σε πάρκα της πόλης ενώ άλλοι τα έχουν δει ακόμα και σε πεζοδρόμια, στον οικιστικό ιστό και στα προάστια όπως στο Πανόραμα.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.