Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Αρακύνθου στην περιοχή του Φιλοπάππου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος προσέγγισε την είσοδο και τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη περί τις 03:10 τα ξημερώματα.
Στην είσοδο της πολυκατοικίας προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές, με τους ενοίκους να πετάγονται έντρομοι στα μπαλκόνια τους.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίο εντόπισαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Επίσης κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού, τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο στόχος της «επίθεσης», ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.