Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε ο 7χρονος που, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του και της νονάς του, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 14χρονο ξάδερφό του στη Φλώρινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση στον 7χρόνο φαίνεται πως έγινε κάτι, όμως είναι ασαφή τα ευρήματα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος δεν έχει κληθεί ακόμα να απολογηθεί, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας από την Ασφάλεια Φλώρινας με την προσθήκη του πορίσματος του ιατροδικαστή και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές θα κρίνουν αν οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε σύλληψη του 14χρονου, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αν θα παραγγελθεί πραγματογνωμοσύνη από ειδικό παιδοψυχολόγο ή αν θα ζητηθεί η παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.