Μία αξιαγάπητη φώκια έγινε το θέμα της ημέρας στην Ακράτα, όταν φάνηκε σε παραλία του Κορινθιακού, μπροστά από γνωστό beach bar της περιοχής, περιεργαζόμενη τα παράξενα θηλαστικά που την έβγαζαν φωτογραφίες.
Χρήστης του Facebook δημοσίευσε την φωτογραφία της μικρής φώκιας στην ομάδα «η AΝΑΤΟΛΙΚΗ μας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», όπου φαίνεται ο θαλάσσιος «συγγενής» μας να κολυμπά μπροστά από τους λουόμενους.
Απ' ό,τι γράφουν οι χρήστες στα σχόλια, φαίνεται πως οι θεάσεις φώκιας δεν είναι σπάνιες στην Ακράτα, αλλά κάποιοι προειδοποίησαν πως μάλλον πρόκειται για ζώο που έχει χαθεί από το συνηθισμένο του ενδιαίτημα, ζητώντας τους παρευρισκόμενους να το αναφέρουν σε αρμόδιους φορείς.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.