Οι Έλληνες βρίσκουν όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους για να κάνουν φθηνές διακοπές, κυρίως με περικοπές και έρευνα αγοράς, αλλά αυτός ο κάτοικος στη Φωκίδα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί και τη...φουσκονεριά.
Σε κλιπ που μοιράστηκε το Summer's Cool του ΣΚΑΙ, φαίνεται ο «μερακλής» άντρας να έχει βγει για μπανάκι σε δρόμο - ποτάμι, που πλημμύρισε μετά την έντονη κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.
Με σκάφος τη φουσκωτή κουλούρα του, ο άντρας φαίνεται να κολυμπά ξένοιαστα μέσα στα νερά του δρόμου, χαιρετώντας και την αμφίβια πανίδα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Και ποιος να τον κατηγορήσει; Εδώ που κάνουμε κρα για να φτάσουμε την παραλιακή τις μέρες με συμφόρηση, το να έρχεται η παραλιακή σ' εσένα είναι μοναδική ευκαιρία.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.