Οι Έλληνες βρίσκουν όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους για να κάνουν φθηνές διακοπές, κυρίως με περικοπές και έρευνα αγοράς, αλλά αυτός ο κάτοικος στη Φωκίδα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί και τη...φουσκονεριά.
Σε κλιπ που μοιράστηκε το Summer's Cool του ΣΚΑΙ, φαίνεται ο «μερακλής» άντρας να έχει βγει για μπανάκι σε δρόμο - ποτάμι, που πλημμύρισε μετά την έντονη κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.
Με σκάφος τη φουσκωτή κουλούρα του, ο άντρας φαίνεται να κολυμπά ξένοιαστα μέσα στα νερά του δρόμου, χαιρετώντας και την αμφίβια πανίδα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Και ποιος να τον κατηγορήσει; Εδώ που κάνουμε κρα για να φτάσουμε την παραλιακή τις μέρες με συμφόρηση, το να έρχεται η παραλιακή σ' εσένα είναι μοναδική ευκαιρία.
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Δικογραφία κατά 34χρονου για συκοφαντική δυσφήμιση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω διαδικτύου
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Σάσα Βεζένκοφ - Νικόλ Ελευθεριάδου: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.