Φόνος μεταξύ δύο διαμενόντων σε δομή αστέγων στην Αλεξανδρούπολη έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, ξεκινώντας ως διένεξη μεταξύ των ανδρών και καταλήγοντας με έναν νεκρό.
Όπως αναφέρει το thestival, δύο άνδρες, υπό την επήρεια μέθης διαπληκτίστηκαν, με τον έναν να σκοτώνει τον δεύτερο, χωρίς να θυμάται, φερόμενα, την πράξη του.
Όπως ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης ομολόγησε ότι σκότωσε τον 58χρονο άντρα και αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.
Αλεξανδρούπολη: Πώς έγινε ο φόνος
Η προανάκριση αποκάλυψε πως το 58χρονο θύμα, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, λογομάχησε με τον άλλο εμπλεκόμενο, επίσης μεθυσμένο, εντός της δομής αστέγων.
Στη συνέχεια, ο τελευταίος έσπρωξε τον 58χρονο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε παράθυρο και να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο δράστης κοιμήθηκε χωρίς να έχει αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άντρας, τον οποίο εντόπισαν άλλοι ένοικοι που βρέθηκαν εκεί το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια ενημέρωσαν τις Αρχές.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης ενώ ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
- Η επίθεση κατά της Κοβέσι, η υπόθεση με τα σπιτάκια ανακύκλωσης και οι βουλευτές που διαλέγει ο Τσίπρας
- Η μεγάλη απόδραση των 27 από τα Βούρλα – Ο Μπαρτζώκας, ο Βαρδινογιάννης και το ΚΚΕ
- Κατερίνα Λιόλιου: «Είμαι σε ένα πολύ ωραίο μέρος» - Η καλοκαιρινή πόζα δίπλα στο κύμα
- Γιώργος Κουβαράς: «Πολλές φορές βλέπω Youtubers να κάνουν καλύτερη δουλειά απο δημοσιογράφους»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.